Geleneksel İftar Programımızda Konya Protokolü, Medya ve STK Temsilcileri Bir Araya Geldi

16.06.2017

Üniversitemizin geleneksel iftar programında Konya Protokolü, sivil toplum ve medya kuruluşları temsilcileri bir araya geldi. İftar Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker’in ev sahipliğinde, davetlilerin katılımıyla Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesinde yapıldı.

Programda Vali Yakup Canbolat, Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Kara, İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Küçükkendirci, Konya Sivil Toplum Kuruluşları Başkanı Muhsin Görgülü, Mehir Vakfı Başkanı Mustafa Özdemir, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Tahir Yüksek, Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın ile Prof. Dr. Önder Kutlu, medya sektöründen temsilciler ve diğer misafirler katıldı.

Güzel bir atmosferde gerçekleştirilen iftar programında Ramazan ayının manevi havası yoğun olarak hissedildi. Yemeğin ardından konuşan Rektör Şeker, Ramazan ayını bizler kadar rahat ve mutlu yaşayamayan insanları hatırlattı. Şeker; onların da huzurlu ve mutlu bir Ramazan geçirmelerini temenni ederken, davetlerine icabet eden misafirlerine de ayrıca teşekkür etti.

İftar programı okunan duanın ardından son buldu.

Paylaş
HABERLER