Güven Kütüphanesi Hizmete Açıldı

11.06.2018

Üniversitemiz Ereğli Eğitim Fakültesi Topluma Hizmet Uygulamaları kapsamında İlköğretim Matematik Öğretmenliği öğrencilerinden Pi Grubunun hayata geçirdiği “Güven Kütüphanesi” Fakülte binası ikinci katında hizmete açıldı.

Ereğli'nin tanınmış isimlerinden Neşet Peker’in ana sponsorluğunda olmak üzere yardımseverlerin maddi ve manevi desteğiyle gerçeklesen Güven Kütüphanesi açılışı büyük ilgi gördü. Açılışta konuşan Fakülte dekan vekilimiz Prof. Dr. Mustafa Pehlivan, yardımseverlere ve proje ekibi Büşra Dağ, Yasemin Bektaş, Ebru Günaydın, Ayşe Nur Kaya, Ayşe Keş ve Merve Tirek’e teşekkür ettikten sonra “Al Götür Oku Getir” sloganıyla gerçekleştirilen projede temel amacın kitapseverlere güvenildiğinin gösterilmesi olduğunu ifade etti.

Kayıt altına alınmadan ve kimsenin gözetiminde bulunmadan raflara konulan kitapların güven duygusu altında dönüşünü görmenin hem okuyuculara hem de proje mimarlarına mutluluk vereceğini belirten Pehlivan, okuyan, öğrenen ve düşünen bir neslin varlığı için öğretmen adaylarının gerçekleştirdiği bu tip projelerin gelecek adına herkese ümit verdiğini dile getirdi.

Paylaş
HABERLER