Hızlı Tren Kazasında Hayatını Kaybedenlerle İlgili Başsağlığı Mesajı

13.12.2018

Ankara-Konya seferini yapan Yüksek Hızlı Trenin (YHT), kılavuz lokomotifle çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaşamını yitiren vatandaşlara Necmettin Erbakan Üniversitesi olarak Allah'tan rahmet, aileleri ve tüm sevdiklerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.

Elim kazada hayatını kaybeden Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümü tamamlama öğrencisi makinist Hulusi Böler ile TÜBİTAK tarafından Konya Bilim Merkezinde düzenlenecek bir programa katılmak üzere Konya'ya gelirken kazada hayatını kaybeden Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Berahitdin Albayrak’a Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Kazada yaralanan Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Aslıhan Saban'a da acil şifalar diliyoruz.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü