KONSEM Kursiyerlerinden Sene Sonu Konseri

07.06.2016

Üniversitemiz Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezinin (KONSEM) hazırlamış olduğu “Cihat Aşkın ve Küçük Arkadaşları” (CAKA) Konseri Üniversitemiz AKEF Erol Güngör Konferans Salonunda yapıldı.

Çocukların performansı göz doldurdu, dinleyenlerden büyük alkış aldı. Kemanda Ecrin Asude İpek, Zümra Sarıbaş, Ecrin Tekbaş, Özlen Sever, Eylül Şimsek, Alperen Sina Şenol; Piyanoda Fatma Dila Kart, Timur Doğa, Begim Arslan, Nur Beliz Yavuz, Elif Taştekin Beyza Vatandaş, Reyyan Küçükkartallar, Zeynep Erdoğan, Ulya Boyacıoğlu yetenekleriyle salondaki dinleyicileri büyülediler.

Çocuk Halk Oyunları Topluluğunun yaptığı gösteriyle de yine anne babalar duygulu anlar yaşadı. Çeşitli enstrümanların yer aldığı konser ilgiyle izlendi.