Merhum Ahmet Keleşoğlu Kabri Başında Anıldı

14.01.2016

2010 yılında Eğitim Fakültemizin binalarının yeniden yapılmasını sağlayan, eğitim gönüllüsü hayırsever işadamı merhum Ahmet Keleşoğlu vefatının birinci yılında Musalla Mezarlığında bulunan kabri başında anıldı.

Anma törenine Karaman Valisi Murat Koca, Vali Muammer Erol, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Selçuk Ecza Deposu Genel Müdürü Sonay Gürgen ve merhumun aile üyeleri katıldı.

Törende konuşma yapan Selçuk Ecza Deposu Genel Müdürü Sonay Gürgen, merhum Ahmet Keleşoğlu’nun hayır işleriyle fazlasıyla meşgul bir insan olduğunu hatırlatıp, rahmetlinin müstesna bir insan olduğunu onun aziz anılarıyla yaşadıklarını söyledikleri. Gürgen, “Bize emanet ettiği sorumlulukları yürütmek için bizler de azimle çalışmalıyız. Vefatının birinci yılında merhum Ahmet Keleşoğlu’nu tekrar anıyor, Allah’tan rahmet diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Okunan Yasin’i Şerif’in ardından anma töreni sona erdi.

Ayrıca 14 Ocak 2016 günü saat: 17:00'de Ermenek Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Camii'nde de merhum Ahmet Keleşoğlu için anma programı düzenlenecek. 

Paylaş
HABERLER