Necmettin Erbakan Üniversitesi Gıda Topluluğu Kariyer Günleri'nde Buluştu

03.04.2014

Necmettin Erbakan Üniversitesi Gıda Topluluğu ve SADAM derneği ortak organizasyonu olarak ‘Kariyer Günleri’ toplantısı yapıldı. Toplantıya, Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Tor,  Dekan Yrd. İbrahim Kalaycı, İttifak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Adem Elgün ve Öğretim Üyeleri ve öğrenciler katıldı. İttifak Holding İcra Kurulu Başkanı (CEO) Tahir Atila’nın konuşmacı olarak katılımı ile gerçekleştirilen  faaliyet sonrasında Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi bahçesinde SELVA makarna tarafından makarna ikramı yapıldı.

Gıda Topluluğu Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Ahmet Ünver, programın açılışında yaptığı konuşmada, Gıda Topluluğunun kuruluşu ve bu güne kadar yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi. Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Tor’da sosyal faaliyetlerin ve topluluk çalışmalarının Mühendislik Mimarlık Fakültesi öğrencileri için önemini belirtti.

İttifak Holding İcra Kurulu Başkanı Tahir Atila, “İnsanı Okumak” isimli sunumunda başarının ve mutluluğun yolunun insanın kendini tanımasından geçtiğini belirterek şunları dile getirdi: “ Gerçek başarı bireyin güçlü olduğu yanlardan gelir ve güçlü yanları sürekli olarak daha da güçlendirmek kişiyi standarttan uzaklaştırıp farklılığa doğru yönlendirir. Bireylerin gelecek hayalleri, amaçları, hedefleri ve tercihlerini mutlaka erken yaşlarda belirlemeleri gerekir. Günümüzde bireysel başarı için kişinin sadece sahip olduğu diploma, sertifika ya da yabancı diller yeterli olamaz, bunun yanında kişilerin strateji üretebilme yeteneklerinin de olması gerekir. Beni dinleyen kıymetli öğrenci kardeşlerime mesleki hayatları ve kariyer planlamalarını çok iyi yapmalarını, ümitle, azimle çalışarak kendilerini kültürel ve sosyal açıdan da geliştirmelerini tavsiye ediyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.”

Program sonunda günün anısına Konuşmacı Tahir Atila’ya plaket takdim edildi.

Paylaş
HABERLER