NEU Mobil Uygulamasına Öğrenci Otomasyonu Eklendi

05.05.2017

Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından yenilenen NEU Mobil uygulaması ile birlikte öğrenciler Öğrenci Bilgi Sistemindeki bilgilerine özgün, basit ve anlaşılır bir arayüz ile erişebilecekler.

NEU MOBİL uygulaması içerisinden veya masaüstüne eklenen widget’lar ile erişilebilen uygulamaya, öğrenci numarası ve tek şifre ile giriş yapılabilecek. Öğrenciler giriş yaptıktan sonra Notlarım, Sınavlarım, Transkript, Transkript Senaryosu, Ders Programı menüleri ile bu hizmetlere erişim sağlayabilecekler.

Anlaşılır arayüz ile Üniversitemiz öğrencileri, kendilerine ait notları görüntüleyebilecekler. Öğrenciye ait geçmiş ve gelecek sınavların görüntülendiği bölümün de yer aldığı yeni düzenleme ile öğrenciler, geçmiş sınavlarını, gelecek sınavlarıyla ilgili gerekli bilgileri telefonlarında görebilecekler.

Öğrenciler, bu güne kadar aldıkları harf notları ve bunlarla alakalı olarak oluşturulmuş istatistiksel sonuçları da NEU Mobil ile görüntüleyebilecekler. Bu bölümün içeriğinde normal bir transkript senaryosunda bulunan ve öğrencinin ihtiyaç duyabileceği bütün bilgiler yer alacak.

Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından geliştirilen arayüz ile öğrenciler isterlerse derslerini isterlerse başka bir aktivitelerini bulunan saatlere kaydedebilecekler. Ayrıca öğrenci isterse bu programı widget olarak masaüstüne koyabilecek ve uygulamayı açmadan da bilgilere erişebilecek.

NEU Mobil uygulamasını Android işletim sistemli telefonlar için şu adresten indirebilirsiniz: https://play.google.com/store/apps/details?id=tr.edu.konya.neumobil.

Paylaş
HABERLER