Rektörümüzden Pusula Gazetesine Hayırlı Olsun Ziyareti

16.02.2014

 

Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Mehmet Lütfi Özcan'la birlikte kısa bir süre önce yayın hayatına başlayan Pusula Gazetesine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gazete merkezinde Pusula İmtiyaz Sahibi Harun Akgül, Tüzel Kişi Temsilcisi Mustafa Kulu ve Genel Yayın Yönetmeni Uğur Özteke tarafından karşılanan Rektör Şeker;  " Basın ülkenin en önemli dinamiklerinden biri. Demokrasinin de olmazsa olmazı. Konya'mızın gazetecilik geçmişi Cumhuriyetten öncesine dayanır. Özellikle kurtuluş savaşı zamanında Konya Basını halkı bilinçlendirme ve düşmanın bertaraf edilmesi konusunda önemli bir misyon icra etmiştir. Günümüzde de Konya'nın sosyo-ekonomik gelişmesine çok önemli katkılar sağladığını düşünüyorum. Yerel medyanın güçlü olması yerel dinamiklerin güçlü olmasını sağlar. Yayın hayatına başlayan Pusula Gazetesinin Konya'ya ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor, doğru, ilkeli, dürüst ve adil yayın politikalarıyla hizmetlerinin artarak devamını bekliyorum. " diye konuştu. 

Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker'in ziyaretinden son derece memnun kaldıklarını ifade eden gazete imtiyaz sahibi Harun Akgül'de ; " Sayın Rektörümüze ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizim şevk ve arzumuzu artırdı, moralimizi yükseltti. Yaptığı analizlerle de ufkumuzu aydınlattı. Biz de kendilerinin gece gündüz üniversite için yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz. Ben de kendilerine başarılar diliyor, Konya'mız adına yaptıkları çalışmaların çok değerli ve anlamlı bir gelecek inşaası için çok önemli olduğunu ifade ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum."  dedi. 

Ziyaretin sonunda Rektörümüz Şeker tarafından Uğur Özteke'ye Üniversitemizi tanıtıcı bilgilerin olduğu bir hediye çanta takdim edildi.

Paylaş
HABERLER