Ressam Muhsin Kaleli’nin “Derviş” Temalı Resim Sergisi Açıldı

30.03.2016

Din görevlisi ressam Muhsin Kaleli, özellikle dini ve tarihi mekânları konu alan beşinci kişisel sergisini açtı. Kaleli’nin, özellikle dini ve tarihi mekânları konu aldığı sergi, Konya Ali Gav Medresesinde açıldı. Serginin açılışına Vali Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Rektörünüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker, KOMEK kursiyerleri ve öğrenciler katıldı.

Yağlı boya tablolardan oluşan ve Kaleli’nin “Derviş” adı verdiği sergide yer alan eserler beğeni topladı. Kaleli, 2011’den bu yana yaptığı resimleri Konya’da sergilemekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Resme merakının çocukluk yaşlarında başladığını aktaran Kaleli, “Profesyonel olarak 2005’ten bu yana resimle ilgileniyorum. 28 yıllık imamım. 5. kişisel sergimi sanatseverlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyorum.” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Akyürek, hemşerisi olarak Kaleli’nin çalışmalarının kendilerini gururlandırdığını belirterek, emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Rektörünüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker ise, böyle bir çalışmanın Konyalılarla buluşmuş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirip Muhsin Kaleli’yi tebrik etti.

Sergi, 10 Nisan’a kadar açık kalacak.

Paylaş
HABERLER