Şeker: "Gün, Yaralarımızı Hızlıca Sararak Daha Fazla Birbirimize Kenetlenme Vaktidir"

13.03.2016

Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker Ankara Kızılay’daki bombalı terör olayıyla ilgili bir kınama ve taziye mesajı yayımladı.

Şeker mesajında: “Kaos ortamı yaratma çabası içindeki, içeride ve dışarıdaki fitne merkezlerinin ülkemizin birlik ve beraberlik iklimine, milletimizin barış ve huzur ortamına kasteden, Ankara Kızılay’daki bombalı terör saldırısını şiddetle lanetliyoruz. Bu menfur olayda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ve yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Hastalıklı, hain maşalara oynatılan, kanlı eller tarafından senaryosu yazılmış bu tür kirli oyunları defalarca seyrettik. Devletimizin bu konudaki birikim ve tecrübeleri ile milletimizin sağduyusu sayesinde; ne bu kirli senaryoları yazanlar ve ne de bu senaryonun zavallı figüranları bundan evvel olduğu bundan sonra da emellerine asla ulaşamayacaklardır.

Gün; milletçe yaralarımızı hızlıca sararak daha fazla birbirimize kenetlenme vaktidir

Yakın coğrafyamızdaki yıllardır devam eden kargaşa ve çatışmalar hepimizin malumudur. Türkiye’deki barış, huzur ve kardeşlik ortamının kıymetini iyi idrak etmeliyiz. Gün; milletçe yaralarımızı hızlıca sararak daha fazla birbirimize kenetlenme vaktidir.

Necmettin Erbakan Üniversitesi ailesi olarak herkesi; kardeşliğimize ve istikrarımıza kasteden, gerekçesi ne olursa olsun terörün her türüne net bir şekilde karşı durmaya davet ediyor ve bir kez daha insanımıza yönelik hunhar saldırıyı nefretle lanetliyoruz."

Paylaş
HABERLER