Senato Toplantısı Ereğli Eğitim Fakültesinde Gerçekleştirildi

08.03.2018

Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker’in başkanlığında Ereğli Eğitim Fakültesinde senato toplantısı yapıldı. Toplantıya Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Tahir Yüksek, Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın ile Prof. Dr. Önder Kutlu, üniversitemiz yöneticileri ve senato üyeleri katıldı.

Senato ve akademik kurul toplantılarının ardından öğrencilerle biraraya gelen Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker öğrencilerin sorun ve taleplerini dinledi. Ardından Ereğli’deki yapımı devam eden Adalet Meslek Yüksekokulu inşaatı da dâhil devam eden inşaatlar gezildi. Rektör Şeker, daire başkanlarından yapımı devam eden binaların gidişatıyla ilgili bilgiler aldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker ve beraberindeki heyet Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i de ziyaret ettiler. Başkan Özgüven de yeni fakülte ve bölümler konusunda güzel bir istişare gerçekleştirdikleri ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.