Seydişehir Meslek Yüksek Okulu Öğrencilerinden Teknik Gezi

22.05.2018

Üniversitemiz Seydişehir Meslek Yüksekokulunda öğrenim gören 80 kişilik öğrenci grubu, Marka İletişimi ve Reklamcılık Dersi ile Toplumsal Sorumluluk ve Sağlıklı Yaşam dersi kapsamında düzenlenen teknik gezide İttifak Holding Selva ve Zate Vital fabrikasını ziyaret etti.

Öğretim Görevlisi Serpil Yakut danışmanlığında gerçekleştirilen gezilerin ilk durağında İttifak Holding çalışanları tarafından öğrencilere, bir markanın tohumdan nasıl oluşacağı ve bu markanın reklamlaşma açısından neler yapması gerektiği hususunda bilgiler verildi. Zade Vital fabrikasına düzenlenen gezide ise öğrenciler sağlıklı yaşam ve beslenme konusunda bilgilendirilerek, fabrika olarak kullandıkları suyun ve ürün ambalajının kendilerinin üretmesi sonucunda ülke ekonomisine yapılan katkının altı çizildi.

Gerçekleştirilen gezide alanları ile ilgili yapılan çalışmaları yakından inceleme fırsatı bulan öğrenciler bu tür gezilerin almış oldukları teorik bilginin pratiğe dönüştürülmesi yönünde önemli olduğunu ifade ederek memnuniyetlerini belirttiler.

Paylaş
HABERLER