Türk Kızılayı Ankara Şubesinden Üniversitemize Ziyaret

05.09.2016

Türk Kızılayı Ankara Şubesi Göç ve Mülteci Hizmetleri Müdürlüğü İletişim Sorumlusu Neriman Kızıltaş ve Türk Kızılayı Ankara Şubesi Toplum Merkezi Proje Yöneticisi Mine Akdoğan, Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker’i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Rektör Yardımcılarımızdan Prof. Dr. Tahir Yüksek de hazır bulundu.

Ziyarette AKEF Müzik Eğitimi Anabilim Dalı ile Kızılay’ın ortak olarak düzenlediği ve Türkiye’de ilk defa Türkiyeli ve Suriyeli çocuklardan oluşan koro ile ilgili de değerlendirmelerde bulunuldu. Neriman Kızıltaş hem Üniversitemizin, düzenlenen konser programına katkıları için hem de yine Üniversitemiz tarafından düzenlenen yemek yarışmasında Suriyelilerin de yer almış olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektör Şeker’e teşekkür etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker Kızılay heyeti ziyaretinin kendisini memnun ettiğini ifade ederek, başta Suriyeliler olmak üzere yardıma muhtaç, mağdur tüm kişilerle ilgili Necmettin Erbakan Üniversitesi olarak Kızılay’ın çalışmalarına desteğe her zaman açık olduklarını belirtti.

Ziyarette gelecekte ortak yapılabilecek projeler üzerine de karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. 

Paylaş
HABERLER