Üniversitemiz Mezunu Şenay Aybüke Öğretmene Taziye ve Teröre Lanet Mesajı

09.06.2017

"Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Bölümünden 2016 yılında mezun olan öğrencilerimizden Şenay Aybüke Yalçın'ın, müzik öğretmeni olarak görev yaptığı Batman'ın Kozluk ilçesinde uğradığı hain terör saldırısında hayatını kaybetmesi başta Üniversitemiz ve tüm yurdumuzda derin bir üzüntü ile karşılanmıştır.

Kendisinin yedi aylık bir öğretmen olarak daha mesleğinin başında olması ve 23 yaşında ömrünün baharında kör kurşunlara hedef olması acımızı bir kat daha artırmıştır. Bu menfur saldırıyı şiddetle lanetliyorum.

Ne bundan önceki hain terör eylemleri, ne Şenay Aybüke Yalçın Öğretmene yapılan bugünkü hain saldırı ve ne de bundan sonraki terör saldırıları bizleri; 'Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet'  mücadelemiz ve kararlılığımızdan asla vazgeçiremeyecektir.

Şenay Aybüke Yalçın başta olmak üzere tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabr-ı cemil niyaz ediyorum.

Üniversitemizin ve Milletimizin Başı Sağolsun."

Prof. Dr. Muzaffer Şeker

Rektör