Üniversitemiz; Selçuklu Belediyesi ile Önemli Bir Sosyal Sorumluk Projesine Daha İmza Attı

20.05.2014

Üniversitemiz ile Selçuklu Belediyesi arasında Otizm Erken Tanı Merkezi ve Çocuk Psikiyatrisi Kliniği için işbirliği protokolü imzalandı. Sosyal Sorumluluk Projesinin hayata geçirilmesiyle işletmeciliğini üniversitemizin yapacağı ve psikolog, özel eğitim öğretmeni, gelişim uzmanı, sosyal hizmet uzmanı ve hemşirenin istihdam edileceği tesis için  Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay; Yapacakları kliniğin Otizmli çocuklar için erken tanı ve rehabilitasyon imkanı sağlayacağını belirterek projenin gerek  bölge, gerekse Türkiye için  örnek proje olacağını belirterek; “ Başta Rektörümüz olmak üzere Üniversitemizin desteğini hep yanımızda hissettik, kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker ise konuşmasında şunları dile getirdi : “Proje büyük bir boşluğu dolduracak. Bu konuda gösterdiği hassasiyet nedeniyle, Selçuklu Belediye Başkanımıza şükranlarımızı sunuyor ve teşekkür ediyoruz. İnşallah tamamlandığında hayırlısıyla başarılı bir hizmet sergilemek üzere ekibimizle beraber bu işlemi sonuçlandırmış oluruz.”