Üniversitemizden MÜSİAD Konya Şube Başkanı Okka’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

09.02.2017

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şube Başkanlığına seçilen Ömer Faruk Okka’ya Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Tahir Yüksek, Prof. Dr. M. Emin Aydın ve Prof. Dr. Önder Kutlu hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker ülkenin gelişmesi ve kalkınması için sanayinin büyük önem taşıdığını söyledi. Üniversite – sanayi işbirliğine de dikkat çeken Şeker, bilimsel bilginin üretimle buluşması neticesinde sanayinin daha da gelişeceğini vurguladı. Şeker konuşmasını Okka’ya başarılar dileyerek sonlandırdı.

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Ömer Faruk Okka ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladığı konuşmasında başta Konya ve ülke sanayinin gelişmesi, ülkenin 2023 hedeflerine ulaşması için çalışacaklarını ifade etti. Üniversite – sanayi işbirliğine de büyük önem verdiklerini anlatan Okka bu konuda yürütülen çalışmaları artırıp güçlendireceklerini sözlerine ekledi.

Ziyaret hediye takdimi ile sona erdi.