Üniversitemizden Sayıştay’a Ziyaret

03.08.2018

Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Önder Kutlu ve Prof. Dr. Tahir Yüksek ile birlikte Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Rektörümz Prof. Dr. Muzaffer Şeker üniversiteleri hakkında bilgi verdi. Şeker ayrıca öğrenci ve akademisyenlere Sayıştay başkanlığının tarihi, günümüze kadarki değişim süreci ve yeni devlet yapılanması içerisinde ki fonksiyonları konusunda bilgilendirme yapmak için Üniversitemizde bir konferans vermek üzere Sayıştay Başkanı Baş’ı davet etti.

Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş da NEÜ heyetine Sayıştay Başkanlığının tarihi ve çalışmaları hakkında bilgi vererek, yürüttükleri eğitim faaliyetleri çerçevesinde üniversitemizle karşılıklı işbirliği içerisinde olmaktan mutluluk duyacağını belirtti. Baş NEÜ’yü en kısa sürede ziyaret etmek istediğini de dile getirdi.

Ziyaret hediye takdimi ile sona erdi.