Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda “Katılım Bankacılığına Genel Bakış” Konferansı Düzenlendi

18.03.2016

Üniversitemiz Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksekokulu bünyesindeki “Genç Bankacılar ve Finansçılar” öğrenci topluluğu tarafından “Katılım Bankacılığına Genel Bakış” konulu bir konferans düzenlendi.

Albaraka Türk Katılım Bankası İç Anadolu Bölge Müdürü Hüseyin Tekin ve Şube Müdürü Ahmet Ayıcı’nın konuşmacı olarak yer aldığı konferansta katılım bankacılığının temelleri, gereklilikleri ve önemi hakkında bölüm öğrencileri bilgilendirildi.

Bankacılık bölümü öğrencilerine bankacılık sektöründe katılım bankacılığının yeri ve katılım bankacılığının kısa tarihinin anlatıldığı konferansta ayrıca sektördeki iş ve staj imkânları hakkında da bilgi verildi.

Son derece verimli geçen konferansın sonunda karşılıklı soru cevap bölümünün ardından program, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Diken’in konuşmacılara plaket takdimiyle sona erdi.