Halk Sağlığı Anabilim Dalı
Birim Menü
Anabilim Dalı'mızda Yüksek Lisans eğitim alan öğrencilerin sunduğu seminerler
İsim |
Seminer Konusu |
Yıl |
Havvanur TAŞKIN | Gestasyonel Diyabette Yaşam Kalitesi | 2017 |
Kamil KOÇAK |
Sağlık Kurumlarında Sürdürülebilir Atık Yönetimi |
2018 |
Betül GÜLTEKİN |
Fruktoz ve Sağlık İlişkisi |
2018 |
Büşra GÖNENÇ |
Toplumda Beden Algısı ve Yeme Bozukluklarının Önemi |
2018 |
Gülsena AKAY |
Sürdürülebilir Beslenme ve Çevre İlişkisi |
2018 |
Esra ÖZEL ERDAL | Ketojenik Diyet Ve Toplum Sağlığı | 2018 |
Sümeyye ÖZGÜÇ |
Aflatoksinler ve Sağlık Üzerine Etkileri |
2018 |
Özge Aliye KARDEŞ | Beslenme ve Mikrobiyota | 2018 |
Seda CAZUR | Bebeklik ve Erken Çocukluk Döneminde Beslenme | 2018 |
Ramazan Kaan HORZUM | Sporcularda Kullanılan Ergojenik Destekler | 2019 |
Zeliha Şebnem ŞAHİN | Tıbbi Malpraktis ve Hukuk Sistemindeki Yeri | 2019 |
Merve KAĞNICIOĞLU |
Modern Yaşamın Hızını Yansıtan Fast Fooda Karşı Gelenekselin Savunucusu Slow Food Akımı |
2019 |
Ayşegül ANDIZOĞLU |
Popüler Diyetler ve Sağlık Üzerine Etkileri |
2019 |
Onur SÜER | Duygusal İştah ve Obezite İlişkisi | 2021 |
Sima Nur KAVAK | Fonksiyonel Gıdalar Ve Sağlık Üzerindeki Etkileri | 2021 |
Zeyneb YILDIRIM | Beslenme Metilasyon Döngüsü Kavramı ve Hastalık İlişkileri | 2021 |
Suna KOÇAK | Zayıflamada Kullanılan Fitoterapötik Destekler | 2021 |
Büşra ÖZKURT | Beslenme Okuryazarlığı ve Medyanın Beslenme Davranışı Üzerine Etkisi | 2021 |
Müberra ÜNAL | Dsm-V Kriterlerinde Yer Almayan Yeme Bozukluklarından Ortoreksiya Nervoza ve Bigoreksiyanın Değerlendirilmesi | 2021 |