FACULTÉ D'AVIATION ET D'ASTRONAUTTIQUE
26.06.2024

1.Geleneksel Uçurtma Festivali düzenlendi

Genç Kanatlar topluluğu, ilk etkinliğimizi 3 Haziran'da okulumuz Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi önünde stand kurup Harge ile işbirliği yaparak 1. Geleneksel Uçurtma Festivali etkinliğini gerçekleştirdi. Etkinlik kapsamında THK,GSB ve Konya Uçurtma Kulübü sponsorluğunda uçurtmalar temin edildi ve çeşitli ikramlar sunuldu. Bu etkinlikte çeşitli boyutlarda, farklı figürler içeren dikkat çekici uçurtmalarla öğrenci ve öğretim elemanlarının katılımıyla eğlence dolu saatler yaşadı. Sosyal medya hesabımızdan medya yarışması düzenleyerek bu alanda istekli ve heyecanlı arkadaşlarımıza Yamaç Paraşütü TANDEM Uçuşu ve Uçak yapım kiti hediye edildi.  Ek olarak bilgi yarışması düzenleyerek katılımcılarımızla eğlenceli anlar yaşandı.