FACULTÉ DES SOINS INFIRMIERS
14.05.2024

Ölçme ve Değerlendirme Eğitimi-4

Fakültemiz Ölçme ve Değerlendirme Komisyonu tarafından 10 Mayıs 2024 tarihinde webinar olarak Ölçme Değerlendirme Eğitimi-4 düzenlenmiştir. Eğitimde Dr. Öğr. Üyesi Aliye ÇAYIR moderatörlüğünde İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa, Florance Nightingale Hemşirelik Fakültesi Hemşirelikte Eğitim Anabilim Dalı Öğretim Üyesi  Doç. Dr. Emine ŞENYUVA tarafından “Açık uçlu soruların hazırlanması, uygulanması ve değerlendirilmesi (geçerlik güvenirlik analizi) Rubriklerin ve kontrol listelerinin hazırlanması” anlatılmıştır. Eğitime Necmettin Erbakan Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi ve farklı üniversitelerden öğretim elemanları ve hemşireler olmak üzere 44 kişi katılmıştır.  Ölçme ve Değerlendirme Komisyonu olarak Doç. Dr. Emine ŞENYUVA’ ya, Dr. Öğr. Üyesi Aliye ÇAYIR’ a ve eğitime katılan öğretim elemanları ve hemşirelere teşekkür ederiz.