FACULTÉ DES SOINS INFIRMIERS
15.05.2024

14 MAYIS 2024 Kariyer Günü Programı

Hemşirelik Fakültesi Tanıtım ve Kariyer Günleri Komisyonu tarafından 14 Mayıs 2024 tarihinde düzenlenen “KARİYER GÜNÜ” programı, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından Hemşirelik Fakültesi Hemşirelik Esasları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Yadigar ORDU’nun açılış konuşmasıyla başlamıştır. Sayın ORDU, öğrencilerin kariyer basamaklarını bir bir çıktıklarını ve bu yolda öğrencilerimize başarı kapılarının açılmasını dilemiştir.

Program, Hemşirelik Fakültesi Cerrahi Hastalıklar Hemşireliği Anabilim Dalı Arş. Gör. Mahsum KORKUTAN’ın “Akademisyen Örneği: Nasıl Akademisyen Olunur?” isimli sunumu ile akademisyen yolunda kariyer basamaklarından bahsederek devam etmiştir.

Programın ikinci bölümü Medicana ve Medova Konya Hastanelerinden katılımcıların konuşmalarıyla devam etmiştir. Medicana Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Sayın, Naciye Koç ve Medova Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Sayın, Ümmühan KURT’un “Özel Hastane Örneği” isimli sunumlarında hemşirelerin özel hastanede çalışma koşulları ve iş başvurusu gibi konularda öğrencilerle bilgi paylaşımı gerçekleştirilmiştir.



Kariyer günü programına katılımlarından ve sunumlarından dolayı Sn. Arş. Gör. Mahsum KORKUTAN’a, Sn. Naciye Koç’a ve Sn. Ümmühan KURT’a teşekkür ederiz.