FACULTÉ DES SOINS INFIRMIERS
28.06.2024

Hemşirelikte Öğretim Anabilim Dalı Eğitim Materyalleri Sergisi

Hemşirelik Fakültesi Hemşirelikte Öğretim Anabilim Dalı tarafından düzenlenen “Hemşirelikte Öğretim Anabilim Dalı Eğitim Materyalleri Sergisi” 5 Haziran 2024 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Sergi açılışı Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emel EGE, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Kamile ALTUNTUĞ ve Doç. Dr. Selda ARSLAN, Seydişehir Kamil Akkanat Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İbrahim ÇETİN, Fakülte Dış Paydaşlarımızdan KONYA/MERAM-Meram Çayırbağı Tahsin-Özlem Bengisu Emiroğlu Ortaokulu Müdürü ve Müdür Yardımcıları (Mehmet MISIRLI, Orhan ÇAYIR, Abdullah ÇİMEN), Nezahat Keleşoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyeleri, Fakültemizin öğretim üyeleri/elemanları, idari personelimiz ve sevgili öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleşmiştir. Hemşirelikte Öğretim Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Aliye ÇAYIR  sergide bulunan eğitim materyallerinin kullanım amaçları ve hangi eğitimlerde kullanıldığına dair bilgilendirme yapmıştır. Sergi gün boyu ziyaretçileri kabul etmiştir. Katılımlarından dolayı değerli misafirlerimize teşekkür ederiz.