İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü
13.06.2024

YAZ OKULU HAKKINDA

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı için yaz okulunda ders almak isteyen öğrencilerin dikkatine.

2023/06-03 nolu Senato Kararının ikinci maddesinde belirtilen: “Öğrencilerin kayıt olduğu yıldaki diploma programının taban puanından daha yüksek olan eşdeğer programların bulunduğu üniversitelerden ders alabilmelerine” kararı bölümümüzce uygun olup bu karar çerçevesinde ayrıca; İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencilerinin devlet veya vakıf üniversitelerinin sadece “İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümlerine” başvuru yapabilmelerine; öğrencilerin kayıt olduğu yıldaki diploma programının taban puanından daha yüksek olan devlet üniversitelerine veya genel alım puanı (burssuz puan) taban puanı dikkate alınarak genel alım puanı (burssuz puan)’nın daha yüksek olduğu vakıf üniversitelerine başvurabilmelerine Bölüm Başkanlığımız tarafından karar verilmiştir.

Öğrenciler yaz okulunda en fazla 2 ders alabileceklerdir. Daha önce almadıkları veya devamsızlıktan kaldıkları dersi öğrenciler
yaz okulunda alamazlar.

Öğrencilerin yaz öğretimi kapsamında almak istedikleri derslerin içerikleri ile alacağı dersleri belirten başvuru dilekçelerini, öğrenim gördükleri
fakülte tarafından belirlenen tarih aralığında ilgili akademik birimlerce belirlenen yöntemle göndermeleri gerekmektedir. Bölümümüz tarafından dersin kabul edilip edilmeyeceği belirlenerek bölüm web sayfasında ilan edilecektir.