C.A.R. en formation continue (KONSEM)
08.03.2022

7. DÖNEM SERTİFİKALI PASTACILIK EĞİTİMİ



 

EĞİTİMCİ/PROGRAM KOORDİNATÖRÜ HAKKINDA
Adı-Soyadı    Öğr. Gör.  Murat ÖZCAN 
Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı

 
Unvanı Öğr. Gör.
 
Birimi Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Meslek Yüksekokulu
Çalışmakta Olduğu Kurum ve Adresi
Necmettin Erbakan Üniversitesi 
 
İrtibat Telefonu 0 (533) 391 55 67 
E-Posta Adresi  
 
 
EĞİTİM/KURS PROGRAMI HAKKINDA
Programın Adı Sertifikalı Temel Pastacılık Eğitimi
Programın Amacı 1Temel pastacılık eğitimi bireylerin ev ve iş yerlerinde uygulamak üzere pastacılık eğitimi alıp gelir sağlaması,
2. Temel pastacılık eğitimini alarak pastacılık kalite şuurunu oluşturmak,
3. Pastacılık alanında ürün reçeteleri edindirmek.
 
Programın Türü Sertifika Programı
Program Başvuru Tarihleri  Ön kayıt sayısı istenilen düzeye ulaşınca belirlenecektir.
Program Başlama/Bitiş Tarihleri  Ön kayıt sayısı istenilen düzeye ulaşınca belirlenecektir.
Program Süresi (Öngörülen Toplam Saat)  12 saat
Program İçin Önerilen Gün ve Saatler  Ön kayıt sayısı istenilen düzeye ulaşınca belirlenecektir.
Program İçin Önerilen Mekân ve Donanım Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi
Köyceğiz Yerleşkesi, Dere Aşıklar Mah. Demeç Sk. No: 42 Meram / KONYA
(Gastronomi ve Mutfak Sanatları Pastane Eğitim Mutfağı)
Önerilen Katılımcı Sayısı  6 Kişi
Öngörülen Kişi Başı Eğitim Ücreti 2.000,00 ₺ (KDV Dahil)  (Malzeme ücreti fiyata dahildir).
Özel Koşullar  
 

 
EĞİTİM HAKKINDA
Şekli  Yüz yüze örgün eğitim
İçeriği 1. Pastacılık Malzemeleri Tanımak, Pandispanya Kek Yapımı
2. Ekler Yapımı
3. Profiterol Yapımı
4. Pandispanya – Krema Çeşitleri Ve Turta Pasta Yapımı, Süsleme, Sıkma Torba Kullanımı,
5. Magnolia, Malaga, Tramisu, Suffle….
6. Pasta süsleme teknikleri.
7. Makaron yapımı
Konu Başlıkları 1. Pastacılık Malzemeleri Tanımak, Pandispanya Kek Yapımı
2. Ekler Yapımı
3. Profiterol Yapımı
4. Pandispanya – Krema Çeşitleri Ve Turta Pasta Yapımı, Süsleme, Sıkma Torba Kullanımı,
5. Magnolia, Malaga, Tramisu, Suffle….
6. Pasta süsleme teknikleri.
7. Makaron yapımı
Kimler Katılabilir? Pastacılık alanında tüm temel prensipler ile pratik donanıma sahip olmak ve uzmanlaşarak profesyonel bir meslek sahibi olmak isteyen tüm bireyler katılabilir.
Eğitim Sonunda Sınav Yapılacak Mı?  
 Evet
 
Eğitim Sonunda Verilecek Belge  
 Sertifika
 
 
 
EĞİTİM/KURS PROGRAMI TANITIMI
Tanıtım Metni --
Program Kazanımları 1Temel pastacılık eğitimi bireylerin ev ve iş yerlerinde uygulamak üzere pastacılık eğitimi alıp gelir sağlaması,
2. Temel pastacılık eğitimini alarak pastacılık kalite şuurunu oluşturmak,
3. Pastacılık alanında ürün reçeteleri edindirmek.
 

 

 

 

KONSEM yeterli  ön kayıt olmadığı durumlarda tarihleri erteleme, erkene alma veya programı iptal etme hakkını saklı tutar. 

 

ÖDEME BİLGİSİ
Nakit Ödemeler İçin

Vakıf Bank Nalçacı Şubesi
IBAN NO: TR20 0001 5001 5800 7300 6975 98

Not: (ATM'den Yapılacak Ödemelerde 00158007300697598 Nolu Hesabın Kullanılmasına Özellikle Dikkat Edilmelidir.)

Kredi Kartı İle Ödemeler İçin
WorldCard (Vakıfbank, YapıKredi, TEB WorldCard Kartları) ve Vakıf Bank Kredi Kartlarına 5 Taksit
Diğer Banka Kartlarına Tek Çekim

 

taylı bilgi ve sorularınız için:
0 332 221 06 93
Adres: Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü

Nişantaşı Mahallesi Dr. Hulusi Baybal Caddesi No:12 Kat: 12 Selçuklu/KONYA
[email protected]