Konya Ereğli Kemal Akman Meslek Yüksekokulu
05.06.2024

Meslek Yüksekokulumuz Mezunlarını Uğurladı

Kemal Akman Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 36. mezuniyet töreni düzenlendi. Düzenlenen törene değerli Protokol, Akademik ve İdari kadro, Eğitim Destekçileri, Öğrenciler ve Değerli Ailelerinin katılımı ile çoşkuyla kutlandı.

Programda açılış konuşmasını yapan Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Nuri ALTUĞ değerli öğrencilere "Sizleri bügünlere getiren, her türlü fedakarlığı göğüsleyerek yetiştiren ailenizi ve üniversitenizi unutmayın. Her daim vatana, milllete ve ülkeye yararlı olmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Unutmayın başka ülke yok. Bundan sonraki hayatınızda hepinize ayrı ayrı üstün başarılar diliyorum." diyerek konuşmasını sonlandırmıştır. 

Törende; Atçılık ve Antrenörlüğü, Bankacılık ve Sigortacılık, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme Yönetimi, Bilgisayar Programcılığı, Elektrik, Elektronik Haberleşme Teknolojisi, İnşaat Teknolojisi, Makine, Tekstil Teknolojisi, Adalet, Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği, Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri programları öğrencilerimiz sevinçlerini aile ve arkadaşlarıyla paylaştılar.

Törenle, MYO’nun mezun olan öğrencilerine mezuniyet belgeleri takdim edildi. Duygulu anların yaşandığı mezuniyet töreni öğrencilerin hep birlikte kep atmaları ile son buldu.