Konya Ereğli Kemal Akman Meslek Yüksekokulu
07.06.2024

Yüksekokulumuz Muhasebe ve Vergi Bölümü Mezunları Öğrencilerimiz ile Buluştu

Yüksekokulumuzda gerçekleştirilen “Mezunlar Anlatıyor: Bir Kariyer Mesleği Olarak Mali Müşavirlik” etkinliği kapsamına yüksekokulumuz mezunları ile öğrencilerimiz bir araya geldi.  Önceki dönem Muhasebe ve Vergi Bölümümüzden mezun olan ve şu anda Ereğli’de Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak faaliyet gösteren mezunlarımız öğrencilerimizle buluşarak mezuniyetleri sonrası yaşadıklarını ve mali müşavir olurken geçtikleri aşamaları anlattılar. Ayrıca etkinlik kapsamında Mali Müşavirlik mesleği hakkında genel bilgiler vererek, mesleki bilgi ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştılar. Mesleki tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşan kıymetli katılımcılara ve katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.