Kütüphane Ve Dokümantasyon Daire B.
13.10.2022

2023 YILINDA MERKEZ KÜTÜPHANEMİZE KAVUŞUYORUZ

Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu, yapımı devam eden merkez kütüphane inşaatında incelemelerde bulundu. Üniversitemiz Köyceğiz Yerleşkesinde yapımı devam eden merkez kütüphane inşaatını inceleyen Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu, yetkililerden şantiyedeki son durumla ilgili bilgiler aldı.
    Kütüphanenin yapımını üstlenen Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı’na teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu, “Modern ve akıllı bir bina olarak kurgulanan bu yapı büyüklüğü, standartları ve donanımıyla Türkiye’deki üniversite kütüphaneleri içerisinde ilk beşte yer alacak.
Uzun uğraşlarımız sonucunda merkezi kütüphanemizin temeli atıldı ve inşallah gelecek eğitim öğretim yılına kadar tamamlanacak." dedi.