Yüksekokulumuz Gıda İşleme Bölümü Un ve Unlu Mamuller Teknolojisi Programı öğrencilerimiz Tahıl Ürünleri Teknolojisi dersi kapsamında, bölgemizde sektörün önemli kuruluşlarından biri olan Özhanlar Gıda Bakliyat firmasına teknik gezi gerçekleştirdiler.
Bölüm hocalarımız Öğr. Gör. Öznur EYMİR ve Öğr. Gör. Hakan VATANSEV’in öncülüğünde gerçekleştirilen teknik gezide öğrencilerimiz, bulgur ve bakliyat üretimi ile ilgili tüm prosesleri yerinde görme ve inceleme fırsatlarının yanında, işletmeye hammadde kabulü esnasında yapılan kalite kontrol analizleri, hammadde tedarik imkanları ve depolama yöntemleri konularında firma yetkililerinden ayrıntılı olarak bilgi aldılar.
Teknik gezinin düzenlenmesinde bizlere destek veren ve misafirperverlikleri ile öğrencilerimizi memnun eden firma yöneticileri Faruk ÖZHAN ve Metin ÖZHAN başta olmak üzere firma kalite kontrol sorumlusu İslam YÜZLÜ’ye ve ekibine teşekkür ederiz.