FACULTÉ DE GÉNIE
18.07.2024

Toplantı-Mikroişlemciler, Mikro Denetleyiciler ve Gömülü Sistemler

Dekanlığımızca gerçekleştirilen ve organizasyonunu Doç.Dr. Barış GÖKÇE'nin yaptığı; Necmettin Erbakan Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi ve Konya Teknik Üniversitesinden Elektrik Elektronik, Mekatronik ve Bilgisayar mühendisliği bölümlerinden ve Adil Karaağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Mikroişlemciler, mikro denetleyiciler ve gömülü sistemler alanında derse giren öğretim üyeleri ile öğretmenler ile ÖZDİSAN  Elektronik firmasının yönetici ve mühendisleri ile bir toplantı gerçekleştirilmiştir. Toplantıda uygulamaya yönelik öğrencilerimizin ders içeriklerinde, eğitim materyallerinin geliştirilmesinde, stajlardaki eksiklerin analizi ve önerileri üzerinde karşılıklı görüşmeler yapılmıştır.