Faculty of Engineering-architecture
YOKSIS üzerinden veriler haftalık olarak senkronize edilmektedir. Bu nedenle YOKSIS üzerinden yapılan anlık güncellemeler her hafta pazartesi günü itibariyle aktif olmaktadır.

Renseignements personnels

ASSOC. PROF. YUNUS EMRE TUNÇİL

Université Necmettin Erbakan
Faculty of Engineering-architecture
Department of Food Engineering
Department of Food Technology Pr.

E-mail :
1. Prebiyotikler ve Probiyotikler
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
2. Karbonhidrat Kimyası
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
3. Karbonhidrat Kimyası
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
4. Gıda Endüstriyel Atıkları
Heure de la leçon: 3
Lisans
Türkçe
5. Mezuniyet Çalışması I
Heure de la leçon: 1
Lisans
Türkçe
6. Et İşleme Teknolojisi
Heure de la leçon: 3
Lisans
Türkçe
7. Gıda Kalite Kontrol
Heure de la leçon: 3
Lisans
Türkçe
8. Gıda Mikrobiyolojisi I
Heure de la leçon: 3
Lisans
Türkçe
9. Et Ürünleri Teknolojisi
Heure de la leçon: 2
Lisans
Türkçe
10. Yeni Ürün Geliştirme
Heure de la leçon: 3
Lisans
Türkçe
11. Mezuniyet Tezi II
Heure de la leçon: 2
Lisans
Türkçe
12. Gıda Biyoteknolojisi
Heure de la leçon: 3
Lisans
Türkçe
13. GIDA MİKROBİYOLOJİSİ II
Heure de la leçon: 3
Lisans
Türkçe
14. Gıda Biyokimyası
Heure de la leçon: 2
Lisans
Türkçe
15. GENEL MİKROBİYOLOJİ
Heure de la leçon: 3
Lisans
Türkçe
16. Gıda Endüstriyel Atıkları
Heure de la leçon: 3
Lisans
Türkçe
17. Gıda Makina ve Ekipmanları
Heure de la leçon: 2
Lisans
Türkçe
18. Mezuniyet Tezi I
Heure de la leçon: 2
Lisans
Türkçe
19. Et İşleme Teknolojisi
Heure de la leçon: 3
Lisans
Türkçe
20. Gıda Kalite Kontrol
Heure de la leçon: 3
Lisans
Türkçe
21. Gıda Mikrobiyolojisi I
Heure de la leçon: 3
Lisans
Türkçe
22. Gıda Mühendisliğine Giriş
Heure de la leçon: 2
Lisans
Türkçe
23. Et Ürünleri Teknolojisi
Heure de la leçon: 2
Lisans
Türkçe
24. Gıda Mikrobiyolojisi II
Heure de la leçon: 3
Lisans
Türkçe
25. Genel Mikrobiyoloji
Heure de la leçon: 3
Lisans
Türkçe