Faculty of Engineering-architecture
YOKSIS üzerinden veriler haftalık olarak senkronize edilmektedir. Bu nedenle YOKSIS üzerinden yapılan anlık güncellemeler her hafta pazartesi günü itibariyle aktif olmaktadır.

Personal Information

ASSOC. PROF. YUNUS EMRE TUNÇİL

Necmettin Erbakan University
Faculty of Engineering-architecture
Department of Food Engineering
Department of Food Technology Pr.

E-mail :
1. Prebiyotikler ve Probiyotikler
Lesson Time: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
2. Karbonhidrat Kimyası
Lesson Time: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
3. Karbonhidrat Kimyası
Lesson Time: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
4. Gıda Endüstriyel Atıkları
Lesson Time: 3
Lisans
Türkçe
5. Mezuniyet Çalışması I
Lesson Time: 1
Lisans
Türkçe
6. Et İşleme Teknolojisi
Lesson Time: 3
Lisans
Türkçe
7. Gıda Kalite Kontrol
Lesson Time: 3
Lisans
Türkçe
8. Gıda Mikrobiyolojisi I
Lesson Time: 3
Lisans
Türkçe
9. Et Ürünleri Teknolojisi
Lesson Time: 2
Lisans
Türkçe
10. Yeni Ürün Geliştirme
Lesson Time: 3
Lisans
Türkçe
11. Mezuniyet Tezi II
Lesson Time: 2
Lisans
Türkçe
12. Gıda Biyoteknolojisi
Lesson Time: 3
Lisans
Türkçe
13. GIDA MİKROBİYOLOJİSİ II
Lesson Time: 3
Lisans
Türkçe
14. Gıda Biyokimyası
Lesson Time: 2
Lisans
Türkçe
15. GENEL MİKROBİYOLOJİ
Lesson Time: 3
Lisans
Türkçe
16. Gıda Endüstriyel Atıkları
Lesson Time: 3
Lisans
Türkçe
17. Gıda Makina ve Ekipmanları
Lesson Time: 2
Lisans
Türkçe
18. Mezuniyet Tezi I
Lesson Time: 2
Lisans
Türkçe
19. Et İşleme Teknolojisi
Lesson Time: 3
Lisans
Türkçe
20. Gıda Kalite Kontrol
Lesson Time: 3
Lisans
Türkçe
21. Gıda Mikrobiyolojisi I
Lesson Time: 3
Lisans
Türkçe
22. Gıda Mühendisliğine Giriş
Lesson Time: 2
Lisans
Türkçe
23. Et Ürünleri Teknolojisi
Lesson Time: 2
Lisans
Türkçe
24. Gıda Mikrobiyolojisi II
Lesson Time: 3
Lisans
Türkçe
25. Genel Mikrobiyoloji
Lesson Time: 3
Lisans
Türkçe