Faculty of Tourism
YOKSIS üzerinden veriler haftalık olarak senkronize edilmektedir. Bu nedenle YOKSIS üzerinden yapılan anlık güncellemeler her hafta pazartesi günü itibariyle aktif olmaktadır.

Renseignements personnels

ASSOC. PROF. AYŞE BÜŞRA MADENCİ

Université Necmettin Erbakan
Faculty of Tourism
Department of Gastronomy and Culinary Arts
Department of Gastronomy and Culinary Arts

E-mail :

Thèses dirigées

Son Güncelleme: 17.11.2024

Yüksek Lisans Tamamlandı

ZEHRA GİZEM GÜNEŞ
Necmettin Erbakan Üniversitesi
Sosyal Bilimler Enstitüsü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

Yüksek Lisans Tamamlandı

İREM DEMİRYÜREK
Necmettin Erbakan Üniversitesi
Sosyal Bilimler Enstitüsü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

Doktora Devam Ediyor

EMRE VAROL
Necmettin Erbakan Üniversitesi
Sosyal Bilimler Enstitüsü
Gastronomi Ana Bilim Dalı

Yüksek Lisans Devam Ediyor

FARUK BİLBEY
Necmettin Erbakan Üniversitesi
Sosyal Bilimler Enstitüsü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

Yüksek Lisans Tamamlandı

ŞEVKET SEFA
Necmettin Erbakan Üniversitesi
Sosyal Bilimler Enstitüsü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

Doktora Devam Ediyor

AYŞEGÜL DAŞDEMİR KIPÇAK
Necmettin Erbakan Üniversitesi
Sosyal Bilimler Enstitüsü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

Yüksek Lisans Tamamlandı

MUSTAFA ÇAĞATAY ASLAN
Necmettin Erbakan Üniversitesi
Sosyal Bilimler Enstitüsü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

Yüksek Lisans Tamamlandı

BEYZA OKUR
Necmettin Erbakan Üniversitesi
Sosyal Bilimler Enstitüsü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

Yüksek Lisans Tamamlandı

AYŞEGÜL DAŞDEMİR
Necmettin Erbakan Üniversitesi
Sosyal Bilimler Enstitüsü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

Yüksek Lisans Tamamlandı

İREM ÇAFA
Necmettin Erbakan Üniversitesi
Sosyal Bilimler Enstitüsü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

Yüksek Lisans Tamamlandı

ŞEYMA BÜYÜKZEREN
Necmettin Erbakan Üniversitesi
Sosyal Bilimler Enstitüsü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı