YOKSIS üzerinden veriler haftalık olarak senkronize edilmektedir. Bu nedenle YOKSIS üzerinden yapılan anlık güncellemeler her hafta pazartesi günü itibariyle aktif olmaktadır.
Renseignements personnels
1. Gıdaların Fermentasyonu
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
2. ZEYTİN YAĞI TEKNOLOJİSİ
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
3. ÇİKOLATA VE ŞEKERLEME ÜRETİMİ
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
4. YEMEKLİK YAĞ TEKNOLOJİSİ
Heure de la leçon: 3
Lisans
Türkçe
5. ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ
Heure de la leçon: 3
Lisans
Türkçe
6. Gıdaların Kurutulması
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
7. LİPİD KİMYASI
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
8. BİLİMSEL ARŞTIRMA ETİK VE SUNUM
Heure de la leçon: 2
Lisans
Türkçe
9. PROSES KONTROL
Heure de la leçon: 3
Lisans
Türkçe
10. Gıdaların Fermentasyonu
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
11. ZEYTİN YAĞI TEKNOLOJİSİ
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
12. ÇİKOLATA VE ŞEKERLEME ÜRETİMİ
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
13. YEMEKLİK YAĞ TEKNOLOJİSİ
Heure de la leçon: 3
Lisans
Türkçe
14. ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ
Heure de la leçon: 3
Lisans
Türkçe
15. LİPİD KİMYASI
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
16. Gıdaların Kurutulması
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
17. BİLİMSEL ARŞTIRMA ETİK VE SUNUM
Heure de la leçon: 2
Lisans
Türkçe
18. PROSES KONTROL
Heure de la leçon: 3
Lisans
Türkçe
19. LİPİD KİMYASI
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
20. BİLİMSEL ARŞTIRMA ETİK VE SUNUM
Heure de la leçon: 3
Lisans
Türkçe
21. PROSES KONTROL
Heure de la leçon: 3
Lisans
Türkçe
22. ZEYTİNYAĞI TEKNOLOJİSİ
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
23. ÇİKOLATA VE ŞEKERLEME ÜRETİMİ
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
24. Yemeklik Yağ Teknolojisi
Heure de la leçon: 3
Lisans
Türkçe
25. ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ
Heure de la leçon: 3
Lisans
Türkçe
26. PROSES KONTROL
Heure de la leçon: 3
Lisans
Türkçe
27. LİPİD KİMYASI
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
28. ZEYTİNYAĞI TEKNOLOJİSİ
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
29. ÇİKOLATA VE ŞEKERLEME ÜRETİMİ
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
30. Yemeklik Yağ Teknolojisi
Heure de la leçon: 3
Lisans
Türkçe
31. Özel Gıdalar Teknolojisi
Heure de la leçon: 3
Lisans
Türkçe
32. Lipid Kimyası
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
33. Zeytinyağı Teknolojisi
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
34. Çikolata ve Şekerleme Üretimi
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
35. Gıdalarda Fenolik Bileşenler
Heure de la leçon: 3
Doktora
Türkçe
36. Gıdalarda Fenolik Bileşenler
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
37. Gıdalarda Fenolik Bileşenler
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
38. Gıdalarda Fenolik Bileşenler
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
39. Gıdalarda Fenolik Bileşenler
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
40. Bitkisel Yağ Teknolojisi
Heure de la leçon: 3
Lisans
Türkçe
41. Özel Gıdalar Teknolojisi
Heure de la leçon: 3
Lisans
Türkçe
42. Bilimsel Arştırma Etik ve sunum
Heure de la leçon: 2
Lisans
Türkçe
43. Proses Kontrol
Heure de la leçon: 3
Lisans
Türkçe
44. Çikolata ve şekerleme üretimi
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
45. Çikolata ve şekerleme üretimi
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
46. Zeytin yağı teknolojisi
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
47. Zeytin yağı teknolojisi
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
48. Lipid Kimyası
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
49. Lipid Kimyası
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
50. Gıdalarda fenolik bileşenler
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
51. Gıdalarda fenolik bileşenler
Heure de la leçon: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
52. Gıda Mühendisliğine Giriş
Heure de la leçon: 2
Lisans
Türkçe
53. İleri Yabancı Dil
Heure de la leçon: 3
Lisans
İngilizce
54. İleri Yabancı Dil
Heure de la leçon: 3
Lisans
İngilizce