Sağlık, Kültür Ve Spor Daire Başkanlığı
31.07.2024

Birimler Arası Futbol Turnuvası Ödülleri Sahiplerini Buldu.

Başkanlığımız tarafından 16 Ekim – 10 Kasım 2023 tarihleri arasında 23 takım ve 276 sporcunun katılımları ile gerçekleştirilen “Birimler Arası Futbol Turnuvası” ödül töreni düzenlendi. Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Hüseyin Zahit SELVİ, Genel Sekreter Yardımcımız Mustafa Emre ÇINAR, Öğrenci İşleri Daire Başkanımız Nafiz KOÇ ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürümüz Mehmet BÜYÜKDEDE’nin katılımları ile gerçekleştirilen ödül  töreninde dereceye giren takımlara ve bireysel ödül alan sporculara plaketleri takdim edildi. Büyük çekişmeye sahne olan final maçında Meram Tıp Dekanlık – AKEF Gücü maçını 5 – 4 lük skorla rakibini mağlup eden Meram Tıp Dekanlık şampiyonluğun sahibi oldu. Meram Tıp Dekanlığa mağlup olan AKEF Gücü takımı ise turnuvayı ikincilikle tamamladı. Normal süresi 3 – 3 biten Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı - Turizm Fakültesi maçını penaltılar sonucunda 8 – 7 lik skorla mağlup eden Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı turnuva da üçüncülüğü elde etti. Bireysel ödüllerde ise en centilmen takım Kütüphane Daire Başkanlığı, altın eldiven AKEF Gücü kalecisi Ali ZORLU, gol krallığı ödülünün sahibi Meram Tıp Dekanlık oyuncusu Murat GÜVEN olurken  en centilmen sporcu ödülünü ise  Genel Cerrahi takımı oyuncusu Prof. Dr. Tevfik KÜÇÜKKARTALLAR  Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükrü Nail GÜNER’in elinden aldı.