Seydişehir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
24.04.2024

Staj Yapacak Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencilerimizin Dikkatine!

Öğrencilerimiz 2023-2024 yılı yaz stajlarını 01 Temmuz - 15 Eylül 2024 tarihleri arasında yapabileceklerdir.
Staj yapacak öğrencilerimiz staja başlama tarihinden en geç 15 gün öncesinden Staj Başvuru Formunu (Ek-3) okulumuz öğrenci işlerine teslim etmek zorundadırlar. Aslını getiremeyecek öğrencilerimiz daha sonra aslını getirmek şartı ile taranmış halini okulumuz e-posta adresine ([email protected]) göndermeleri gerekmektedir. İlgili belgeleri göndermeyen öğrencilerimizin stajları kabul edilmeyecektir.
Staj Takvimi için tıklayınız.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Ulusal Staj Programı kapsamında staj yapacak öğrencilerimiz de Staj Kabul Formu (Ek-3)  ve İşyeri Staj Sözleşmesinin (sözleşme) (Bu form işyeri tarafından istenirse kullanılacaktır)  aslını elden ya da taranmış halini okulumuz e-posta adresine staja başlama tarihinden en geç 15 gün öncesinden gönderilmesi gerekmektedir. İlgili belgeleri göndermeyen öğrencilerimizin stajları kabul edilmeyecektir.

NOT : Öğrencilerimiz Staj Başvuru Formunu (Ek-3) nun ıslak imzalı halini öğrenci işlerinden teslim alabilirler.
NOT : Gönüllülük esası ile staj yapan öğrencilerimizin staj dosyasını doldurmasına gerek yoktur.

Staj Dosyası için tıklayınız.

Staj Yönergesi için tıklayınız.