FACULTÉ D'ÉTUDES POLITIQUES
13.05.2024

Kamuda Kariyer Vizyonu isimli söyleşi

Fakültemiz ve Gençliğin Yükselişi Topluluğu tarafından Fakültemiz öğretim üyesi Doç. Dr. Erdal Bayrakcı’nın moderatörlüğünde düzenlenen, Prof. Dr. Ahmet Nohutçu, Av. Arb. Ebru Çorbacıoğlu ve Mustafa Karadeniz’in konuşmacı olarak katıldığı “Kamuda Kariyer Vizyonu” isimli söyleşi öğrencilerimizin yoğun katılımlarıyla gerçekleştirildi. Söyleşi, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet Şahbaz tarafından konuşmacılara plaket takdimi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu. Program sonunda öğrencilerimiz arasında yapılan çekilişle konuşmacılarımız tarafından bazı öğrencilerimize ücretsiz KPSS ve Kaymakamlık Hazırlık Kursu ile kitap hediyesi de yapıldı. Öğrencilerimiz açısından son derece verimli geçen söyleşi için tüm konuşmacılarımıza, hediyeleri için sayın Prof. Dr. Ahmet Nohutçu’ya, katılım sağlayan öğrencilerimize ve akademik personelimize teşekkür ederiz.