FACULTÉ D'ÉTUDES POLITIQUES
22.05.2024

Türkiye'de Kentleşme Politikalarının Dünü, Bugünü ve Geleceği Konferansı

Fakültemiz ev sahipliğinde ve Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğretim üyemiz Prof. Dr. Esra Banu Sipahi'nin öncülüğünde düzenlenen, sayın Prof. Dr. Ruşen Keleş'in konuşmacı olarak katıldığı "Türkiye'de Kentleşme Politikalarının Dünü, Bugünü ve Geleceği" isimli konferans öğrencilerimizin ve akademik personelimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Program öncesinde Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet Şahbaz'ı makamında ziyaret eden sayın Prof. Dr. Ruşen Keleş'e ziyaret ve konuşmalarından ötürü teşekkür ederiz. Ayrıca programa konuk olan Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ayşegül Mengi'ye, katılım sağlayan tüm öğrencilerimize, Fakültemiz akademik personeline ve programı organize eden öğretim üyemiz Prof. Dr. Esra Banu Sipahi'ye de teşekkür ederiz.