FACULTÉ D'ÉTUDES POLITIQUES
06.06.2024

3.INTPOLSEC (3. Uluslararası Güvenlik Kongresi)

Üniversitemiz, INTPOLSEC, Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi ve TİKA’nın katkıları ile Fakültemiz ev sahipliğinde, 30-31 Mayıs 2024 tarihlerinde düzenlenen olan "3. Uluslararası Güvenlik Kongresi" yurt içi ve yurt dışından çok sayıda akademisyen, araştırmacı ve öğrencinin katılımıyla başladı. Kongre, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet Şahbaz ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Doç. Dr. Bezen Balamir Coşkun'un açılış konuşmaları sonrasında Fakültemiz Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Murat Çemrek'in moderatörlüğünde gerçekleştirilen açılış paneliyle başladı. Kongrenin düzenlenmesinde emeği geçen tüm paydaşlarımıza, Düzenleme Kuruluna, başta Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümümüzün tüm akademik personeli ve öğrencileri olmak üzere Fakültemiz akademik ve idari personeli ile öğrencilerine teşekkür ederiz.