Lojistik Yönetimi Bölümü
05.06.2024

"Lojistikte Otomasyon ve Dijitalleşme“ Konferansı

Fakültemiz Lojistik Yönetimi bölümü bünyesindeki Lojistik Bilgi Topluluğu tarafından 14/05/2024 tarihinde fakültemiz konferans salonunda “Lojistikte Otomasyon ve Dijitalleşme“ programı gerçekleştirildi. Lojistik Bilgi Topluluğu danışman hocası Doç. Dr. Abdullah Oktay Dündar programın açılış konuşmasında Lojistiğin Dijitalleşmesi ve Geleceği hakkında konuştu. Lojistik sektöründeki Otomasyon ve Dijitalleşme konusunda misafirler SICK Sensörler ve İleri Cihazlar Kontrol A.Ş.'den Lojistik Otomasyonu Bölüm Müdürü Ayşen Öztoprak ve Şube Müdürü Berk Boyacı bilgilerini öğrencilerle paylaştılar.
Program sonunda Doç. Dr. Abdullah Oktay Dündar, Ayşenur Hanım ve Berk Bey’e günün anısına plaketlerini takdim etti.