FACULTÉ DES SCIENCES APPLIQUÉES
26.08.2013

Yeni Kayıt Yaptıracak Öğrencilerin Dikkatine (Online Kayıt Açılmıştır)

Online Kayıtlar Açılmıştır.  Öğrenci numaranızı ve Şifrenizi öğrenmek için teksifre.konya.edu.tr adresine tıklayınız. Online Kayıt için onlinekayit.konya.edu.tr adresine tıklayınız.

Uyarı : Online kayıt sistemi InternetExplorer 9 ve üzeri ile çalışmaktadır. Kayıtlarda sorun yaşamamak için YandexBrowser veya Chrome kullanabilirsiniz. YandexBrowser indirmek için Tıklayınız. Chrome indirmek için Tıklayınız.

Kayıt sırasında üniversitemiz tarafından istenen belgeler:

Kayıtlar 2-6 Eylül 2013 tarihinde aşağıdaki adreslerde yapılacaktır.

1.Mezun olunan ortaöğretim kurumundan alınan diplomanın aslı veya yeni tarihli mezuniyet belgesi
2.Askerlik durum belgesi (1991 ve Öncesi Yıllarda Doğmuş Erkek Adaylar İçin Tecil Belgesi)
3.Son 6 ay içinde önden çekilmiş 12 adet 4,5 cm X 6 cm boyutunda vesikalık resim
4.Online Kayıt Sisteminden doldurulacak "Öğrenci Bilgi Formu" çıktısı (onlinekayit.konya.edu.tr adresinden alınacak online kayıt formu)