FACULTÉ DES SCIENCES APPLIQUÉES
06.06.2024

2023-2024 Bahar Dönemi Bütünleme Sınav Programı - 23.06.2024 itibariyle GÜNCEL

Uygulamalı Bilimler Fakültesi 2023-2024 Bahar Dönemi Bütünleme Sınav Programı'na ulaşmak için tıklayınız.

Programdaki bölümleri belirten kısaltmalar şu şekildedir;
BN: Finans ve Bankacılık Bölümü
MFY: Muhasebe ve Finans Yönetimi Bölümü
UT: Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü
YBS: Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü
ULY: Lojistik Yönetimi Bölümü



Önemli Notlar: 
Programda sınıfı "Tüm Fakülte" olarak yazan ilk sayfadaki sınavlar fakültedeki tüm bölümler için geçerlidir. 

Pedagojik Formasyon Dersleri (Eğitim Psikolojisi, Öğretim Teknolojileri, Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme), Eleştirel Düşünme derslerinin sınavları fakültemizde yukarıdaki listelerde yazan gün ve saatte TEK OTURUMDA yapılacaktır.
 
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 2, Türk Dili 2 ve Yabancı Dil 2 derslerinin sınavları fakültemizde yukarıdaki listelerde yazan gün ve saatte TEK OTURUMDA yapılacaktır.
 
Bu derslerin hepsini ya da bazılarını alan öğrenciler sınav saatinde sınav dersliğinde hazır bulunacaklar ve 3 sınavı birlikte yapacaklardır. 

3 dersten biri ya da bir kaçını almayan öğrenciler sorumlu olmadığı dersin sınavını yapmayacak, fakat sınav süresi boyunca resmi çıkış saatlerine kadar sınavda kalacaktır. 

Bu sınavlarda öğrenciler aşağıdaki listelerde isimlerinin bulunduğu derslikte ve belirtilen sırada sınava gireceklerdir.

Başka derslikte sınava girmeye çalışan öğrenci sınava alınmayacaktır. 

Aşağıdaki listeler sınav esnasında derslik kapılarında da asılı halde bulunacaktır.

 
Pedagojik Formasyon Dersleri (Eğitim Psikolojisi, Öğretim Teknolojileri, Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme), Eleştirel Düşünme sınavları derslik 302'de yapılacaktır. 

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 2, Türk Dili 2 ve Yabancı Dil 2 sınavları derslik dağılımlarına ulaşmak için tıklayınız.

Tüm sınavlarda NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ SINAV UYGULAMA ESASLARI'na uyulacaktır. Sınav uygulama esaslarına ulaşmak için tıklayınız.