FACULTÉ DES SCIENCES APPLIQUÉES
20.10.2014

Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker'in Yüksekokulumuzu Ziyaretleri

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Muzaffer ŞEKER, Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu’nu ziyaret etmiştir. Rektör Şeker’i okul yönetimi ve öğretim elemanları karşılamıştır.

Rektör Prof.Dr. Muzaffer ŞEKER, okulumuzun yeni eğitim öğretim binasını inceleyip, aktif  olan Bankacılık  ve Ulaştırma- Lojistik Yönetimi Bölümlerinin derslerine iştirak ederek öğrencilerimizle sohbet etmiş, onların eğitim  hayatlarını aydınlatacak tavsiyelerde  bulunmuştur.

Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Ahmet DİKEN, okulun genel ihtiyaçları ile okuldaki gelişmeler ve değişiklikler hakkında bilgiler verip özverili çalışmaları ile hem yüksekokula hem üniversiteye katkılarından dolayı Rektör Prof.Dr. Muzaffer ŞEKER’e teşekkür etmiştir.