FACULTÉ DE VÉTÉRINAIRE
20.05.2024

Teknik Ziyaret

Fakültemiz Klinik Bilimler Bölümü Klinik Uygulamaları kapsamında Öğrencilerimizle Birlikte Ereğli İlçemizde faaliyet gösteren MEMUTA koyun çiftliğine teknik ziyaret düzenlenmiştir. Klinik Bilimler Bölümü Hocalarımız Dr. Öğr. Üyesi Kürşat Neffel AKBULUT, Dr. Öğr. Üyesi Merve ÖZTÜRK, Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları bölümü hocamız ve Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Hasan Hüseyin ŞENYÜZ, teknik ekip Laborant Kemal Güç’ün katılımı ile gerçekleştirilen ziyarette işletmede karşılaşılan hastalıklar incelenmiş, hayvan muayeneleri yapılmış, besleme ve beslenme hastalıkları ile çiftlik yönetimi konusunda bilgilendirmeler yapılmıştır. Misafirperverliklerinden dolayı MEMUTA koyun çiftliğine teşekkür ederiz.