İlahiyat Fakültesi Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Öğrencilerinden Fotoğraf Sergisi

04.11.2015

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Doğan Kaplan’ın danışmanlığında Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında, İlahiyat Fakültesi öğrencileri Hasene Bayrak, Nesibe Gündüz, Betül Aksöz, Fatma Nur Çetin, Medine Çürük tarafından, “Aşkın Şehri Konya” konulu fotoğraf sergisi açıldı. Sergi açılışını Selçuklu Müftüsü Nusret Karabiber, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Altıntaş ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hayri Erten yaptı.

KOMEK Fotoğraf Atölyesinin öğrencilerini teşvik için böyle bir faaliyet yürütüldüğünü kaydeden Kaplan, sergilenen fotoğraflarda Konya’nın Mevlana Meydanı, Bedesten ve Çarşıyı merkez alarak insan, tarih ve şehrin bir arada yansıtıldığını belirtti.  Sergilenen fotoğraflarda bazen insanın bazen mekânın öne çıkarıldığını belirten Kaplan, öğrencilerinin bu sergiyle şehir bilincini, kültürel mirasın önemini de ortaya çıkardıklarının altını çizdi.

“Aşkın Şehri Konya” fotoğraf sergisi 4-6 Kasım tarihleri arasında İlahiyat Fakültesinde ziyarete açık olacak.