Anasayfa

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türk ve Dünya mutfak sanatlarının tüm inceliklerini bilen, ekip çalışmasına yatkın, gelişen teknolojiye kolaylıkla uyum sağlayabilen,  yaratıcı ve özgün düşünce yapısı ve mesleki yetkinlikleri ile mesleğini daha ileriye taşıyabilecek, yiyecek ve içecek hazırlama konusunda edindiği becerilerini kültür ve sanat bilgisi ile birleştirerek uygulayabilen, sektör ile işbirliğini daha da güçlendirerek ihtiyaç duyulan nitelikli mezunlar yetiştirmeyi hedeflemektedir.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünün amacı; öğrenciye, gıda ve / veya mutfak sektöründe bir kariyer için gerekli olan bilgi, yaratıcı beceri ve teknolojik yetkinlikleri kazandırmaktır.

Bölüm Başkanı

0332 325 11 47 - 2601

20
Aralık
2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Final Sınav Programı (27.12.2024 Tarihinde Güncellenmiştir)
10
Nisan
Staj İşlemleri 2023
13
Aralık
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Dikkatine!!!
2
Temmuz
İstihdam Alanları
Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Yılmaz Seçim, Gastronomi Dünyasının Oscar’ından Ödülle Döndü
25 Aralık 2024
Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Yılmaz Seçim, Gastronomi D...
Üniversitemiz Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yılmaz Seçim il...
17. Uluslararası İstanbul Mutfak Günlerinde Başarı Tablomuz
9 Ocak 2020
17. Uluslararası İstanbul Mutfak Günlerinde Başarı...
17. Uluslararası İstanbul Mutfak Günlerinde Başarı Tablomuz

Bağlı Kalın