Üniversite Anasayfa

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türk ve Dünya mutfak sanatlarının tüm inceliklerini bilen, ekip çalışmasına yatkın, gelişen teknolojiye kolaylıkla uyum sağlayabilen,  yaratıcı ve özgün düşünce yapısı ve mesleki yetkinlikleri ile mesleğini daha ileriye taşıyabilecek, yiyecek ve içecek hazırlama konusunda edindiği becerilerini kültür ve sanat bilgisi ile birleştirerek uygulayabilen, sektör ile işbirliğini daha da güçlendirerek ihtiyaç duyulan nitelikli mezunlar yetiştirmeyi hedeflemektedir.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünün amacı; öğrenciye, gıda ve / veya mutfak sektöründe bir kariyer için gerekli olan bilgi, yaratıcı beceri ve teknolojik yetkinlikleri kazandırmaktır.

Bölüm Başkanı

0332 325 11 47 - 2601

27
Mayıs
2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Bütünleme Sınav Programı (30.05.2025 Tarihinde Güncellendi)
12
Mayıs
2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Final Sınavı Programı (15.05.2025 Tarihinde Güncellendi)
30
Nisan
2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni
20
Aralık
2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Final Sınav Programı (27.12.2024 Tarihinde Güncellenmiştir)
Fakültemizden Mezun Olan Öğrencilerimizi Uğurladık...
9 Mayıs 2025
Fakültemizden Mezun Olan Öğrencilerimizi Uğurladık...
Fakültemizden Mezun Olan Öğrencilerimizi Uğurladık...
Yemek, İletişim ve Mutfakta Cinsiyet
11 Mart 2025
Yemek, İletişim ve Mutfakta Cinsiyet
Yemek, İletişim ve Mutfakta Cinsiyet