Üniversite Anasayfa

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türk ve Dünya mutfak sanatlarının tüm inceliklerini bilen, ekip çalışmasına yatkın, gelişen teknolojiye kolaylıkla uyum sağlayabilen,  yaratıcı ve özgün düşünce yapısı ve mesleki yetkinlikleri ile mesleğini daha ileriye taşıyabilecek, yiyecek ve içecek hazırlama konusunda edindiği becerilerini kültür ve sanat bilgisi ile birleştirerek uygulayabilen, sektör ile işbirliğini daha da güçlendirerek ihtiyaç duyulan nitelikli mezunlar yetiştirmeyi hedeflemektedir.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünün amacı; öğrenciye, gıda ve / veya mutfak sektöründe bir kariyer için gerekli olan bilgi, yaratıcı beceri ve teknolojik yetkinlikleri kazandırmaktır.

Bölüm Başkanı

0332 325 11 47 - 2601

30
Ekim
TÜBİTAK 2209 Öğrenci Proje Bilgilendirme Sunumu
28
Ekim
2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Vize Sınav Programı (28.10.2025 Tarihinde Güncellendi)
20
Ekim
TÜRK DİLİ / ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ MUAFİYET SINAVI PROGRAMI
10
Ekim
Metodoloji Seminerleri: Uluslararası Yüksek İmpact Faktörlü Dergilerde Nasıl Yayın Yapılır? Akademik Yayıncılığa Yönelik Önemli İpuçları
Yedim Bitti – Çocuklarla Sağlıklı ve Eğlenceli Beslenme Aktiviteleri” Kitabı Yayında!!!
16 Ekim 2025
Yedim Bitti – Çocuklarla Sağlıklı ve Eğlenceli Bes...
Yedim Bitti – Çocuklarla Sağlıklı ve Eğlenceli Beslenme Aktiviteleri” Kitabı Yayında!!!
İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısı
15 Ekim 2025
İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısı
İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısı