Üniversite Anasayfa

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türk ve Dünya mutfak sanatlarının tüm inceliklerini bilen, ekip çalışmasına yatkın, gelişen teknolojiye kolaylıkla uyum sağlayabilen,  yaratıcı ve özgün düşünce yapısı ve mesleki yetkinlikleri ile mesleğini daha ileriye taşıyabilecek, yiyecek ve içecek hazırlama konusunda edindiği becerilerini kültür ve sanat bilgisi ile birleştirerek uygulayabilen, sektör ile işbirliğini daha da güçlendirerek ihtiyaç duyulan nitelikli mezunlar yetiştirmeyi hedeflemektedir.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünün amacı; öğrenciye, gıda ve / veya mutfak sektöründe bir kariyer için gerekli olan bilgi, yaratıcı beceri ve teknolojik yetkinlikleri kazandırmaktır.

Bölüm Başkanı

0332 325 11 47 - 2601

25
Ağustos
2025-YKS Sonuçlarına Göre Üniversitemize Yerleşen Öğrencilerimizin Dikkatine
25
Ağustos
2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Çift Ana Dal, Yan Dal, Kurum İçi Yatay Geçiş İlanı
27
Mayıs
2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Bütünleme Sınav Programı (30.05.2025 Tarihinde Güncellendi)
12
Mayıs
2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Final Sınavı Programı (15.05.2025 Tarihinde Güncellendi)
Kültürleri ve Dünyayı Keşfedelim
25 Temmuz 2025
Kültürleri ve Dünyayı Keşfedelim
Kültürleri ve Dünyayı Keşfedelim
Fakültemizden Mezun Olan Öğrencilerimizi Uğurladık...
9 Mayıs 2025
Fakültemizden Mezun Olan Öğrencilerimizi Uğurladık...
Fakültemizden Mezun Olan Öğrencilerimizi Uğurladık...