Üniversite Anasayfa

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türk ve Dünya mutfak sanatlarının tüm inceliklerini bilen, ekip çalışmasına yatkın, gelişen teknolojiye kolaylıkla uyum sağlayabilen,  yaratıcı ve özgün düşünce yapısı ve mesleki yetkinlikleri ile mesleğini daha ileriye taşıyabilecek, yiyecek ve içecek hazırlama konusunda edindiği becerilerini kültür ve sanat bilgisi ile birleştirerek uygulayabilen, sektör ile işbirliğini daha da güçlendirerek ihtiyaç duyulan nitelikli mezunlar yetiştirmeyi hedeflemektedir.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünün amacı; öğrenciye, gıda ve / veya mutfak sektöründe bir kariyer için gerekli olan bilgi, yaratıcı beceri ve teknolojik yetkinlikleri kazandırmaktır.

Bölüm Başkanı

0332 325 11 47 - 2601

8
Eylül
2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Programı (19.09.2025 Tarihinde Güncellendi)
25
Ağustos
2025-YKS Sonuçlarına Göre Üniversitemize Yerleşen Öğrencilerimizin Dikkatine
25
Ağustos
2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Çift Ana Dal, Yan Dal, Kurum İçi Yatay Geçiş İlanı
27
Mayıs
2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Bütünleme Sınav Programı (30.05.2025 Tarihinde Güncellendi)
2025-2026 Akademik Yılı Açılış Töreni
17 Eylül 2025
2025-2026 Akademik Yılı Açılış Töreni
2025-2026 Akademik Yılı Açılış Töreni
Konya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Ziyareti
10 Eylül 2025
Konya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Ziyareti
Konya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Ziyareti