Akef Formation Unit
16.07.2024

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Sertifika Programı Başvuru İlanı

*Üniversitemiz Senatosu tarafından alınan karar gereği 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Sertifika Programı Başvuruları 19.07.2024 Cuma günü başlayacak olup 29.07.2024 Pazartesi günü saat 23:59' da sona erecektir.

*Ön kayıt başvurularında 200 (iki yüz) TL ön kayıt ücreti alınacağından (Bu ücret iade edilmeyecektir.) Başvuru yapmadan önce tüm açıklamaları dikkatlice okuduktan sonra ücreti yatırıp başvuru yapınız.

*Başvurulacak Formasyon alanı için MEB Öğretmenlik Alanları, Atama ve Ders Okutma Esasları Çizelgesine göre uygun bölümler tanımlanmıştır. Lütfen başvurudan önce bu tabloyu inceleyerek mezun olduğunuz bölümün hangi alanda ataması uygunsa o alana başvuru yapınız (Örnek: Adalet alanına başvuru yapabilmek için 1. Hukuk Fakültesi (*) 2. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (*) 3. Kamu Yönetimi (*) mezunu olmanız gerekmektedir. Alan dışı girişlerde sistem sizi kayıt için bir sonraki aşamaya geçirmeyecektir.


*Hatalı başvurularda hata nedeni telefonunuza mesaj olarak bildirilecektir. Başvuru süresi içerisinde başvurunuzu tekrar düzenleyebilirsiniz.

*İstisnai olarak KTO Karatay Üniversitesi 2024-2025 eğitim öğretim döneminde mezun konumunda olan son sınıf öğrencilerinin başvuru yapabilecek olması nedeniyle yüklenmesi zorunlu olan diploma ve mezuniyet belgesi alanlarına son sınıf olduklarını gösteren öğrenci belgelerini yüklemeleri gerekmektedir.

*Tüm güncel duyurular https://www.erbakan.edu.tr/akefformasyon/  web adresinden yapılacaktır.

*Başvurular online olarak https://basvuru.erbakan.edu.tr/giris web adresinden yapılacaktır.


 

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Sertifika Programı Başvuru Şartları, İlan Metni ve Kontenjan Listeleri İçin Tıklayınız.

Öğretmenlik Alanları, Atama ve Ders Okutma Esasları Çizelgesi İçin Tıklayınız.


Önemli Hatırlatma:
   Başvuru yapabilmek için mezuniyet bilgilerinizin YÖKSİS' e kayıtlı olması gerekmektedir. YÖKSİS' te mezun bilgileri olmayan adaylar başvuru yapamayacaktır. Lütfen başvuru süresi içerisinde mezun olduğunuz Üniversite ile iletişime geçip YÖKSİS bilgilerinizi güncelleyiniz. 

İletişim : 0332 323 82 20  Dahili: 5927 - 5874

E-Posta : [email protected]