Press and Public Relations Counsel
06.03.2024

Üniversitemizde Topluluk Faaliyetlerinin Geliştirilmesi İçin Çalışmalar Sürüyor


Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından topluluk faaliyetlerinin geliştirilmesi adına düzenlenen Topluluk Akademisi kapsamında, Üniversitemizde faaliyet gösteren öğrenci topluluklarının başkanları istişare toplantısında bir araya geldi.

Öğrenci toplulukları başkanları için düzenlenen bir eğitim ve destek programı olan “Topluluk Akademisi” programı kapsamında istişare toplantısı gerçekleştirildi. Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından topluluk başkanlarına çeşitli konularda eğitimler verilerek bilgilendirmeler yapılan toplantıda; topluluk yönetimi, etkinlik planlama ve organizasyon, iletişim becerileri gibi konular ele alındı.



Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Salih Zeki İnce, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Öğrenci toplulukları, üniversite yaşamının önemli bir parçasıdır. Onların başarılı olmaları, üniversite deneyimini zenginleştirmek için önem arz etmektedir. Biz de başkanlık olarak üniversitemizdeki öğrenci topluluklarının etkinliklerini daha verimli bir şekilde planlamalarına ve yönetmelerine yardımcı olmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda düzenlediğimiz Topluluk Akademisi'nde, topluluk başkanlarımıza gerekli bilgi ve becerileri sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

Toplantıya katılan topluluk başkanları da, yeni bilgiler edinme, topluluklarıyla ilgili deneyimlerini paylaşma, diğer topluluk başkanlarıyla tanışma ve görüş alışverişi yapma fırsatı buldukları için memnuniyetlerini dile getirdi.

Topluluk Akademisi kapsamında düzenlenecek olan etkinlik ve eğitim programları ile ilgili bilgiler Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı web sayfası ve ilgili iletişim kanallarından duyurulacaktır.